Сьогодні:

Каталог  » Прикладні науки. Медицина. Техніка » Продукти тваринництва і мисливстваНа головну

Каталог » Прикладні науки. Медицина. Техніка » Продукти тваринництва і мисливства



  Детальніше»

 Довідник по переробці овочів

   УДК: 637
           А69
   Автор: Анохіна В.І., Сердюк Т.Л.
   Видавництво: К.: Урожай
   Рік видання: 1987
   Сторінок: 184
   Анотація: У довіднику розглянуто питання переробки плодоовочевої продукції та грибів на підприємствах Держагропрому. Наведено рецептури виготовлення консервів, солінь і маринадів. Приділено увагу розрахункам при виробництві переробленої плодоовочевої продукції, контролю за її якістю. В новому виданні (попереднє вийшло у 1982 р.) доповнений розділ про характеристику сировини з урахуванням районування сортів, описані хімічні консерванти, мийні та дезинфікуючі засоби. Розширений розділ про строки та умови зберігання овочів. Введено нові розділи про основні правила складування, зберігання і транспортування консервів, про використання відходів консервного виробництва. Розширено матеріал про види браку і дефекти перероблених овочів. Розрахований на керівників, технологів, майстрів і лаборантів підприємств Держагропрому по переробці плодоовочевої продукції.