Каталог » Прикладні науки. Медицина. Техніка » Продукти тваринництва і мисливства
Детальніше»
УДК: 637
А69
Автор: Анохіна В.І., Сердюк Т.Л.
Видавництво: К.: Урожай
Рік видання: 1987
Сторінок: 184
Анотація: У довіднику розглянуто питання переробки плодоовочевої продукції та грибів на підприємствах Держагропрому. Наведено рецептури виготовлення консервів, солінь і маринадів. Приділено увагу розрахункам при виробництві переробленої плодоовочевої продукції, контролю за її якістю. В новому виданні (попереднє вийшло у 1982 р.) доповнений розділ про характеристику сировини з урахуванням районування сортів, описані хімічні консерванти, мийні та дезинфікуючі засоби. Розширений розділ про строки та умови зберігання овочів. Введено нові розділи про основні правила складування, зберігання і транспортування консервів, про використання відходів консервного виробництва. Розширено матеріал про види браку і дефекти перероблених овочів. Розрахований на керівників, технологів, майстрів і лаборантів підприємств Держагропрому по переробці плодоовочевої продукції.
А69
Автор: Анохіна В.І., Сердюк Т.Л.
Видавництво: К.: Урожай
Рік видання: 1987
Сторінок: 184
Анотація: У довіднику розглянуто питання переробки плодоовочевої продукції та грибів на підприємствах Держагропрому. Наведено рецептури виготовлення консервів, солінь і маринадів. Приділено увагу розрахункам при виробництві переробленої плодоовочевої продукції, контролю за її якістю. В новому виданні (попереднє вийшло у 1982 р.) доповнений розділ про характеристику сировини з урахуванням районування сортів, описані хімічні консерванти, мийні та дезинфікуючі засоби. Розширений розділ про строки та умови зберігання овочів. Введено нові розділи про основні правила складування, зберігання і транспортування консервів, про використання відходів консервного виробництва. Розширено матеріал про види браку і дефекти перероблених овочів. Розрахований на керівників, технологів, майстрів і лаборантів підприємств Держагропрому по переробці плодоовочевої продукції.